Published 2021-11-01

Aftenposten inngår eksklusivt samarbeid med Live Nation

Gjennom et nytt samarbeid med Live Nation kan Aftenpostens abonnenter kjøpe billetter til store konserter med internasjonale artister, før alle andre. – Dette vil gjøre oss mer attraktive for en yngre målgruppe, samtidig som vi øker verdien av å ha et abonnement for eksisterende kunder, sier kommersiell direktør i Aftenposten, Bård Skaar Viken.

Fra venstre: Kommersiell direktør i Live Nation, Odd Arvid Strømstad, lojalitetsprogramansvarlig i Aftenposten, Cathrine Gamborg, og prosjektleder partnerskap i Live Nation, Tone Stenberg.

I løpet av de siste årene har Aftenposten jobbet mye med å styrke tilbudet av opplevelser for abonnentene, innenfor blant annet kultur, mat og drikke, reiser og kurs. Sist i rekken er en ny avtale med landets største konsertarrangør, Live Nation. Avtalen innebærer at abonnentene får tilgang til forhåndssalg av billetter til minst åtte store konserter i Norge i løpet av året, via A-kortet. Viken mener timingen neppe kunne vært bedre

– Etter en lang periode med pandemi og lockdown er de fleste sulteforet på konserter og opplevelser. Vi ser allerede at 2022 kommer til å bli et år med langt flere konserter og festivaler enn tidligere. Det er med andre ord ingen tvil om at dette er et godt tidspunkt for å lansere en slik fordel, sier han.

Kommersiell direktør i Aftenposten, Bård Skaar Viken, er svært fornøyd med den nye avtalen med Live Nation.

Store konserter med internasjonale artister

Lojalitetsprogramansvarlig i Aftenposten, Cathrine Gamborg,har jobbet lenge med å få på plass alle detaljene i den nye avtalen – som er det første i sitt slag mellom en redaksjonell virksomhet og Live Nation. Nå er hun glad for å endelig være i mål.

– Vi jobber hele tiden med å finne nye fordeler som skaper verdi for kundene, og er utrolig stolte av å ha fått dette på plass. Nå kan våre abonnenter sikre seg de beste billettene til en rekke store konserter med internasjonale artister, før alle andre, sier Gamborg.

Også kommersiell direktør i Live Nation, Odd Arvid Strømstad, er fornøyd med avtalen.

– Aftenposten har en stor og lojal abonnementsbase. Gjennom dette tilbudet vil vi gi dem muligheten til å få med seg nye kulturopplevelser. Vi håper også at vi gjennom samarbeidet kan nå en ny målgruppe med våre konserter, sier han.

Aftenposten-billetter til Imagine Dragons

Først ut i rekken av konserter er Imagine Dragons, som spiller i Bergen 27. juni 2022. Her kan abonnentene sikre seg billetter to dager før det ordinære salget starter.

– Det har vært viktig for oss at abonnentene våre kan kjøpe billetter i alle kategorier, og på alle felt på konsertarenaen. Det er altså ikke slik at de beste billettene er forbeholdt det ordinære salget. Her gjelder først til mølla-prinsippet, sier Gamborg.

Åpner dørene for flere opplevelser

I tillegg til forhåndssalget på billetter til de utvalgte konsertene, vil samarbeidet med Live Nation også kunne føre med seg flere goder for abonnentene.

– Vi ser allerede på mulighetene for å skape andre eksklusive og attraktive opplevelser sammen med Live Nation. Vi ser et stort potensial for synergieffekter, så her vil det garantert dukke opp flere spennende tilbud innen nokså kort tid, sier Gamborg.