Published 2021-07-06

Harald Eia til Schibsteds podkastsatsing

Schibsted satser stort på lyd, med podkast-tjenesten PodMe. Nå blir også Harald Eia en del av stjernelaget, som skal tilby abonnenter premium innhold.

Foto: Torgeir Ferdinand Nygård

– Vi skal samle Norges beste podkastinnhold på ett sted, og da synes vi det er utrolig stas at Harald Eia ønsker å komme til oss. Han er en av Norges største komikere, og å kunne styrke laget med hans fantastiske kreativitet, kvalitet og kunnskap føles som en virkelig seier. Ikke minst er jeg glad på vegne av alle de abonnentene vi har, og vil tiltrekke oss i tiden fremover, som vil få eksklusiv tilgang til hans konsepter, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsteds nyhetsmedier (News Media).

Harald Eia er i godt selskap. Allerede i mars ble det kjent at Radioresepsjonen-trioen, Herman Flesvig og Mikkel Niva har valgt å bli en del av Schibsteds podkast-satsing.

– Harald Eia inngår et eksklusivt samarbeid med oss i Schibsted. Sammen vil vi utvikle helt nye prosjekter, og vi har allerede flere spennende ideer som vi jobber med. Vi gleder oss til å påbegynne samarbeidet, sier Tveitnes.

Gøyal lekergrind

– Jeg gleder meg til å være med det kreative laget som skal skape morsomme og interessante podcaster på Schibsteds nye podkast-platform. Dette blir en gøyal lekegrind for meg og de andre kokko folka som skal få boltre seg med prating og tull. Det eneste jeg frykter er å bli lurt inn i et bisart podcastkonsept med Morten Ramm, sier Harald Eia

Harald Eia vil slutte i NRK og starte samarbeidet med PodMe og Schibsted i løpet av høsten.