Published 2021-11-03

Mikaela Evelyn Folkestad ny sjef for Schibsted Partnerstudio

På fem år har omsetningen økt fra null til 300 millioner kroner. Nå overtar Mikaela Evelyn Folkestad som administrerende direktør for Schibsted Partnerstudio. 

Mikaela Evelyn Folkestad er ny sjef for Schibsted Partnerstudio

Med over 60 ansatte er Schibsted Partnerstudio en av de største aktørene innenfor innholdsmarkedsføring i Norge. Studioet er blitt kåret til Årets Innholdsbyrå tre år på rad. 

Mikaela Evelyn Folkestad (30) har jobbet tre år i Schibsted Partnerstudio og er i dag leder for produkt og teknologi. Hun overtar som administrerende direktør 1. desember. 

Forventer kraftig vekst

– Dette er uten tvil en av de viktigste rollene innenfor innholdsmarkedsføring i Norge. Jobben hennes blir å flytte den årlige omsetningen til en halv milliard kroner. Vi har klare ambisjoner om å ta en enda sterkere posisjon i det norske markedet, sier styreleder Christian Haneborg ambisiøst. 

– Vi har valgt Mikaela fordi hun både er flink med mennesker, er sterk strategisk, forstår innholdsmarkedsføring og fremstår som en trygg leder. Samtidig ligger det i Schibsteds DNA å gi muligheter til unge talenter. 

Schibsted satset for alvor på innholdsmarkedsføring i 2016 med etableringen av VG Brandstudio og Schibsted Brand Studio. Tidlig i fjor ble de to byråene slått sammen til Schibsted Partnerstudio. Byrået tilbyr produksjon av innhold og distribusjon på alle Schibsteds flater i Norge.  

Satse på produktutvikling

– Jeg gleder meg veldig til å tre inn i denne rollen. Det er store sko å fylle, men Schibsted Partnerstudio har vind i seilene og jeg jobber med et svært dyktig og sterkt team som gjør meg sikker på at vi skal vokse videre i 2022, sier Mikaela Evelyn Folkestad. 

Den nye Partnerstudio-sjefen sier det vil bli sterk fokus på produkt- og forretningsutvikling framover for å sikre at Schibsted har det sterkeste verdiforslaget for annonsører i Norge. 

– Til syvende og sist er vår bærebjelke å levere innhold av høy kvalitet som skaper effekt for annonsørene. Det er der vi vil bruke våre krefter i overskuelig fremtid også.