Published 2020-08-19

Torbjørn Aamodt blir ny leder i Distribution Innovation

Distribution Innovation leverer ledende logistikkløsninger for mediebransjen, og eies av Schibsted og Amedia. I tillegg til å fortsette å utvikle disse løsningene, skal Aamodt og kollegene nå rigge teknologiselskapet for ytterligere vekst – både i nye bransjer og internasjonalt. 

Aamodt kommer fra rollen som Head of Consumer Home i Telia Norge, hvor han har vært en del av den norske konsernledelsen. Han har tidligere hatt rollen som produktdirektør i Get, og har også flere års erfaring som strategikonsulent i Accenture. Nå ser han frem til å ta fatt på nye utfordringer i Distribution Innovation (DI):

–  Jeg gleder meg til å bli kjent med både kolleger, kunder, produkter og teknologi. Sammen skal vi fortsette å levere løsninger av høy kvalitet, samtidig som vi skal drive vekst ved å utvikle nye og spennende produkter. På verdensbasis skjer det mye spennende innenfor logistikk, distribusjon og netthandel for tiden. DI jobber helt i kjernen av dette, og jeg ser et stort potensial for selskapet i årene som kommer, sier Aamodt.

Rett mann på rett sted

Administrerende direktør i Schibsted Distribusjon og styreleder i Distribution Innovation, Cathrine Laksfoss, er svært fornøyd med rekrutteringen. Hun er ikke i tvil om at Aamodt er rett mann for jobben. 

–  Torbjørn har imponert oss gjennom hele rekrutteringsprosessen med sin åpne og jordnære fremtoning, og sitt strategiske og kloke hode. Vi har valgt ham på grunn av både kompetanse og personlighet, og er sikker på at han vil komplementere resten av våre dyktige ledere i DI. Sammen med resten av teamet har vi stor tro på at Aamodt vil finne nye forretningsmuligheter for DI, i tillegg til å sikre videre utvikling av  ledende logistikkløsninger for mediedistribusjonsbransjen, sier Laksfoss.

Aamodt starter i den nye stillingen 1. september. 


Om Distribution Innovation:
Distribution Innovation (DI) utvikler og leverer skytjenester innen logistikk og distribusjon. Disse løsningene er tilknyttet netthandel, dagligvare på nett, abonnement og distribusjon, optimalisering, lønn og betaling. I løpet av en dag leveres flere millioner produkter gjennom DIs systemer. DI eies av Schibsted og Amedia.